
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Vyšnių kompotas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Šaltalankio sultys
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Svarainiai cukruje
-
Kriaušių kompotas
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Figų džemas
-
Padažas "Uncle Ben's"
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...