
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Vyšnių kompotas
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuoti pomidorai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Lietuviška obuolienė
-
Agrastinis kompotas
-
Agrastų marmeladas
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Vyšnių kompotas
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti grybai
-
Ievos uogienė
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...