
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti kopūstai
-
Grybų sultys
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Šaldyti grybai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Marinuoti pomidorai
-
Mišrainė su ryžiais
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Pomidorai su želatina
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...