Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų- ananasų konservai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Šaltalankio uogienė
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Konservuoti baravykai
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Pomidorai savo sultyse
- Juodų serbentų uogienė
- Apelsininė cukinija
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Obuolių sultys
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Ievos uogienė
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Aviečių uogienė- džemas
- Greitas vyšnių kompotas
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Konservuotos rūgštynės
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...