Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | juodieji serbentai |
| 700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Konservuoti aguročiai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Grybų sultys
-
Konservuotos paprikos
-
Konservuotos rūgštynės
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuoti baravykai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Cukinijos žiemai
-
Mėlynių kompotas
-
Kiauliena drebučiuose
-
Grybai svieste
-
Konservuoti kopūstai
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
