Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Kiauliena drebučiuose
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Slyvų uogienė
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Vyšnių uogienė 2
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Obuolių sultys
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Aštrūs rauginti agurkai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Konservuotos rūgštynės
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Apelsininė cukinija
- Juodųjų serbentų uogienė
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...