
Juodieji serbentai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | juodieji serbentai |
700 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Kriaušienė
-
Slyvų kompotas
-
Konservuoti burokėliai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti burokėliai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Agrastų marmeladas
-
Konservuotos paprikos
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
Juodieji serbentai savo sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80°C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...