
2 kilogramai | burokėliai |
1.5 litro | vanduo |
200 gramų | acto |
10 vienetų | juodieji pipirai |
10 vienetų | kvapieji pipirai |
4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
Marinato gaminimas: Į puodą įpilkite vandenį, sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes. Supilkite actą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuoti burokėliai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Grybai svieste
-
Rūgštynės žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Rauginti agurkėliai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuotos voveraitės
-
Sūdyti pomidorai
-
Konservuoti baravykai
-
Sveikas lečo be acto
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Konservuoti kopūstai
Konservuoti burokėliai

- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 kilogramai -
Vanduo,
1.5 litro -
Actas,
200 gramų -
Juodieji pipirai,
10 vienetų -
Kvapieji pipirai,
10 vienetų -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite burokėlius, nulupkite nuo jų odeles. Pjaustytus ar cielus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Marinato gaminimas: Į puodą įpilkite vandenį, sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes. Supilkite actą.
Komentarai (13)
-
ausra
2016-04-21 12:29
visom moterim patarimas kaip marinuoti raudonuosus burokelus su obuolu sultimis .pradze issivirkite burokelus juos nusilupkite sutarkuokite imkite puoda ir ypilkite oboliu sulciu ir jes uzvirkite kai sultys uzvirs supilkite tarkuotus burokelus tada sudekite pagal skony druskos pipiru lauro lapely ir bisky cukraus ir viska uzvirkite kat pradetu kunkuluoti 5 minutes ir nukelkite tada dekite y svarus slonikus ir uzdarykite ,skanaus visai ziemai bus .
-
mema po
2015-09-15 14:10
mesa
-
onute
2015-07-17 22:47
tikra nesamone!
-
Rasa
2014-09-23 22:12
Nesąmonė.
-
MARIJA
2014-08-03 14:53
darau burokelius isverdu su odele nuvalau sutarkuoju sudedu i puoda sutaisau vandeni su druska cukrum ir citrinos rugstele supilu uzkaitinu iki virimo raganu ko truksta dadedu uzvirinu keles minutes ir i iskaitintus stiklainius ir uzdarau skanaus
-
terra
2009-09-18 22:26
o kiek procentų actą reikia imti?
-
jadvyga
2009-09-10 20:47
niekad nekaitinu stiklainiu su burokeliais,sutarkuoju,padarau marinata,uzverdu ir dedu i stiklainius
-
jovita
2009-09-04 09:59
o marinatui darant acta supilus reikia dar pavirti ar ne?
-
al
2009-07-14 13:01
:super:
-
rasa
2009-07-05 21:58
:-D