![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | druska |
500 gramų | paprika |
100 gramų | česnakas |
100 gramų | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
500 gramų | svogūnai |
1 kilogramas | baklažanai |
500 gramų | morkos |
100 mililitrų | acto (obuolių) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažanus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais, apibarstykite1,5 šaukšto druskos ir palaikykite 2 valandas. Po to baklažanus pavirkite 10 minučių. Morkas, svogūnus, paprikas susmulkinkite, pakepkite aliejuje. Į šias daržoves sudėkite smulkintus česnakus, petražoles, cukrų, druską, pipirus. Į stiklainisu sluoksniais dėkite baklažanus ir kepintas daržoves, po to užpilkite acto (0,5 L stiklainiui 2 šaukštai). Stiklainius sudėkite į karšto vandens puodą, uždėkite dangtelius (neužsukite) ir kaitinkite 0,5L stiklainius 1 val., didesnius 1,5 val. Po to dangtelius užsukite ir leiskite atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Marinuotos voveraitės
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuoti žirneliai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Agurkų mišrainė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuotos paprikos
-
Sūdyti agurkai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 stiklinė -
Druska,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika,
500 gramų -
Česnakas,
100 gramų -
Petražolės,
100 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Baklažanai,
1 kilogramas -
Morkos,
500 gramų -
Actas, obuolių,
100 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais, apibarstykite1,5 šaukšto druskos ir palaikykite 2 valandas. Po to baklažanus pavirkite 10 minučių. Morkas, svogūnus, paprikas susmulkinkite, pakepkite aliejuje. Į šias daržoves sudėkite smulkintus česnakus, petražoles, cukrų, druską, pipirus. Į stiklainisu sluoksniais dėkite baklažanus ir kepintas daržoves, po to užpilkite acto (0,5 L stiklainiui 2 šaukštai). Stiklainius sudėkite į karšto vandens puodą, uždėkite dangtelius (neužsukite) ir kaitinkite 0,5L stiklainius 1 val., didesnius 1,5 val. Po to dangtelius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...