
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo | grybai |
50 gramų | druska |
100 gramų | acto |
50 gramų | cukrus |
10 vienetų | juodieji pipirai |
5 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalytus grybus pavirkite 15 min., iškoškite ir sudėkite į stiklainius. Morkas supjaustykite. Užvirkite 0,5 litro vandens, sudėkite i jį morkas, druską, cukrų, pipirus, lauro lapus ir virkite 5 min., tada į verdantį vandenį sudėkite krapus, supilkite actą, palaukite, kol užvirs ir šiuo marinatu užpilkite grybus. Pasterizuokite 30-40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinijos žiemai
-
Rūgštynės žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuotos paprikos
-
Sūdytos rūgštynės
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Sūdyti grybai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
2.5 kilogramo -
Druska,
50 gramų -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Juodieji pipirai,
10 vienetų -
Lauro lapai, lapeliai,
5 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytus grybus pavirkite 15 min., iškoškite ir sudėkite į stiklainius. Morkas supjaustykite. Užvirkite 0,5 litro vandens, sudėkite i jį morkas, druską, cukrų, pipirus, lauro lapus ir virkite 5 min., tada į verdantį vandenį sudėkite krapus, supilkite actą, palaukite, kol užvirs ir šiuo marinatu užpilkite grybus. Pasterizuokite 30-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...