
Konservuoti baravykai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | druska |
3.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1.5 valgomojo šaukšto | acto |
1 litras | vanduo |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | baravykai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 5 min. ir supilame actą, iškarto pilstome į stiklainius ir užsukame. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti agurkai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Marinuoti burokeliai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Erškėtrožių uogienė
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Marinuota cukinija
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Marinuotos voveraitės
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Grybai svieste
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Svarainiai cukruje
Konservuoti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3.5 valgomojo šaukšto -
Actas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
1 litras - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
-
Baravykai,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 5 min. ir supilame actą, iškarto pilstome į stiklainius ir užsukame. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
As
2017-08-18 12:00
virti grybai su druska ar be druskos ????
-
renata
2015-07-22 19:04
Stiklainiuose tai kelmuciai; ne baravykai
-
danguole
2014-09-01 21:06
turetu buti skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...