5 kilogramai | kopūstai |
1 kilogramas | morkos |
0.5 litro | pomidorų padažas |
250 mililitrų | aliejaus |
250 mililitrų | acto |
1 stiklinė | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios krevetės grilyje
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Rauginti agurkai žiemai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti pievagrybiai
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Konservuoti grybai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos rūgštynės
- Marinuoti grybai žiemai
- Baklažanų salotos
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Konservuoti burokėliai
- Konservuoti žirneliai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Vasara stiklainyje
- Rūgštynės žiemai
Konservuoti kopūstai
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
5 kilogramai -
Morkos,
1 kilogramas -
Pomidorų padažas,
0.5 litro -
Aliejus,
250 mililitrų -
Actas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. viska supilti į kopūstus sumaišytus su morkom. išmaišyti, išminkyti viska ir palikti per naktį pastovėti. prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą. virti tol, kol suminkštės kopūstai. dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Skanaus!
Komentarai (17)
-
juokauji
2017-08-23 13:59
Palaikius per naktį su actu daržoves galesit virti metus
-
Rolanda
2017-08-10 13:36
Skanu labai:)
-
Algis
2016-09-08 13:10
darau, tik neišlaikytus, į puodą įpyliau 1,5 stiklinės vandens, pradziai,kol atsiras sultys...
atrodo, bus labai skanu..
-
Audra
2015-10-17 10:51
Kodel nera skyscio? Man svyla truputi. Gsl juos reikejo isminkyti kaip rauginimui kad skyscio atsirastu ?
-
Saule
2015-09-19 20:19
Darau kasmet,siandien dariau,pries 2 dienas taip pat,skonis idealiai skanus,puikumelis.meginkit pasidaryt,jei abejojot ligsiol,verta tureti tokiu atsargu.
-
Gintare
2015-09-17 17:03
Ka tik pasidariau. Idealu gavosi. Bet as dejau dar paprika pomidoru.
-
martina
2015-09-04 15:52
o jai man 3kg darzoviu tik tesigauna,tai druska,acta ir cukru dalinti per puse ? ar ne per mazai gausis druskos?
-
horonas
2015-09-02 14:23
Dekui uz paqrindine sudeti ,skanu.dadejus sald.paprika. ait.paprika.arba pamidoru pasta pakeitus pamidorais"qime"ivairaus skonio interpretacijos.
-
vilma
2015-08-29 09:11
reiks pabandyti.
-
Irena
2015-07-26 09:58
Atrodo skaniai reiks pabandyti pasidaryti ačiū už receptus.