Pomidorus nuplauti, užpilti actu ir palikti 6 val. Nukošti.
Actą užvirinti su cukrumi ir prieskoniais.
Porcijomis dėti pomidorus, pavirti apie 1 min., išgriebti ir dėti į stiklainius.
Marinatą virti apie 3 min. ir užpilti pomidorus.
Stiklainius užsukti.
Marinuoti pomidorai su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | pomidorai (žali, maži) |
| 375 mililitrai | acto (balto vyno) |
| šiek tiek | imbieras (šaknis) |
| 0.5 kilogramo | cukrus |
| 0.5 vieneto | cinamonas (lazdelė) |
| 4 vienetai | gvazdikėliai |
| 100 mililitrų | citrinų sultys |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų užkandis
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Sveikas lečo be acto
-
Svarainiai cukruje
-
Sūdyti pomidorai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Pomidorai savo sultyse
-
Grybai svieste
-
Agurkų mišrainė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Vasara stiklainyje
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Rauginti agurkėliai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Pomidorų ir čili padažas
Marinuoti pomidorai su imbieru
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, žali, maži,
1 kilogramas -
Actas, balto vyno,
375 mililitrai - Imbieras, šaknis
-
Cukrus,
0.5 kilogramo -
Cinamonas, lazdelė,
0.5 vieneto -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Citrinų sultys,
100 mililitrų - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplauti, užpilti actu ir palikti 6 val. Nukošti.
Actą užvirinti su cukrumi ir prieskoniais.
Porcijomis dėti pomidorus, pavirti apie 1 min., išgriebti ir dėti į stiklainius.
Marinatą virti apie 3 min. ir užpilti pomidorus.
Stiklainius užsukti.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Loreta
2018-07-27 12:16
Nesamonė
-
LiKa
2017-07-22 21:33
Jei desi visa šakni imbiero negalesi nei i burna paimt del aitrumo...nu idomiai cia....ir cukraus net puskilis....
-
Rasa
2016-09-11 12:30
Nu die brangus, kiek imbiero, pagal skoni, megsti intensyvesnį skoni dek daugiau. Švelnesnį, dėk apie 2 cm imbiero. Aukštoji matematika.
-
Alyte
2016-06-11 13:55
Da negirdėjau kad actu uzpilineja
-
as
2014-08-11 17:35
Kiek imbiero rasykit prasau tiksliau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
