šiek tiek | žiediniai kopūstai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agrastai
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Cukinijų užkandis
- Konservuoti pomidorai
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Baklažanų salotos
- Marinuotos paprikos
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Erškėtrožių uogienė
- Cukinijos žiemai
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Vasara stiklainyje
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agurkai
Marinuoti žiediniai kopūstai
- Paruošimo laikas:
- Žiediniai kopūstai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatą, kuriame kopūstai buvo mirkomi. Stiklainius sudėkite į 95 laipsnių vandens puodą ir taip kaitinkite uždėję (neuždarę) dangtelius 0,5 L talpos stiklainius 40 min, 1L - 60 min laiko. Po to užsukite ir leiskite atvėsti. Kitą dieną atsukite stiklainius ir vėl su dangteliais pakaitinkite 25 min. karšto vandens puode. Užsukite.
Komentarai (7)
-
Rita o
2017-08-29 06:25
Jau atsukus dangtelius tai į pilvą dedu
-
Andrius
2011-10-23 20:04
moteris viska moka, joms ir receptu nereikia, o mums reiktu marinato recepto.
-
eimutė
2011-10-19 16:20
nu jau marinatą tai kiekviena moteris moka išsivirti.... :-D
-
error
2009-08-09 20:52
receptas tai tragiskas nei ko deti nei kokiomis porcijomis %-) :bloga:
-
Skay
2009-07-23 19:32
o kur marinato ingridientai?????? %-)
-
aandra
2009-07-20 11:37
tai ar druskos nereikia? :-p