1 kilogramas | rūgštynės |
100 gramų | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti baravykai
- Sūdyti pomidorai
- Marinuota cukinija
- Marinuotos voveraitės
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti pomidorai
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Paprikia su medum
- Marinuoti grybai žiemai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Vasara stiklainyje
- Rauginti agurkai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Sūdytos žaliuokės
- Baklažanų salotos
- Marinuotos paprikos
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Marinuoti agurkai
- Konservuoti pomidorai
Sūdytos rūgštynės
- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius su rūgštynėmis laikykite šaltai, 0 - 4 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (8)
-
kristina
2012-09-21 16:57
m kaip gera gaminti
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)