
1 kilogramas | rūgštynės |
100 gramų | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Rūgštynės žiemai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Grybai svieste
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti burokeliai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Cukinijos žiemai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuotos rūgštynės
-
Kiauliena drebučiuose
-
Agurkų mišrainė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sveikas lečo be acto
-
Paprikia su medum
-
Marinuota cukinija
-
Rauginti agurkai žiemai
Sūdytos rūgštynės

- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius su rūgštynėmis laikykite šaltai, 0 - 4 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (8)
-
kristina
2012-09-21 16:57
m kaip gera gaminti
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)