
1 kilogramas | rūgštynės |
100 gramų | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos žiemai
-
Vasara stiklainyje
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sūdyti agurkai
-
Konservuoti grybai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Rūgštynės žiemai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Marinuoti agurkai
-
Sūdyti pomidorai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Marinuoti kiaušiniai
Sūdytos rūgštynės

- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius su rūgštynėmis laikykite šaltai, 0 - 4 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (8)
-
kristina
2012-09-21 16:57
m kaip gera gaminti
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)