Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.

Marinuotos vyšnios
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vyšnios |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti grybai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Grybai svieste
-
Rauginti agurkai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti grybai
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuotos vyšnios
-
Vasara stiklainyje
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
Marinuotos vyšnios
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...