Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Marinuotos vyšnios
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vyšnios |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti grybai
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti aguročiai
-
Sūdyti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti žirneliai
-
Sveikas lečo be acto
-
Svarainiai cukruje
-
Konservuotos rūgštynės
-
Sūdyti pomidorai
-
Marinuota cukinija
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
Marinuotos vyšnios
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...