Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Marinuotos vyšnios
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | vyšnios |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuoti aguročiai
-
Sūdyti grybai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Agurkų mišrainė
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuoti grybai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti burokeliai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Marinuotos vyšnios
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
