
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | persikai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (pipiras) |
1 stiklinė | pomidorų padažas (pikantiškas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | muskatas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
Kitą dieną galime pradėti gaminti. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir apkepame mėsą. Kai skystis išgaruoja, suberiame, miltus ir mėsą juose trumpai apkepame. Tuomet ruošiame užpilą - į atskirą indą sutarkuojame vieną nuluptą persiką, supilame vieną stiklinę pomidorų padažo, sudedame smulkiai pjaustytą saliero stiebą, bei papriką, smulkintas petražoles ir šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišome, užpilame stikline verdančio vandens ir vėl išmaišome, supilame į puodą ar troškintuvą. Taip pat į tą patį puodą sudedame apkeptą mėsą ir troškiname apie 20 min. (vis pamaišant). Gaminant reikia nuolatos ragauti ir jei ko nors trūksta, pridėti dar prieskonių. Troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuota cukinija
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuoti agurkai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti grybai
-
Pomidorai su želatina
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Svarainiai cukruje
-
Kiauliena drebučiuose
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Pomidorai su želatina
Konservuotas kiaulienos troškinys

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Persikai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Petražolės
- Aitrioji paprika, pipiras
-
Pomidorų padažas, pikantiškas,
1 stiklinė - Druska
- Cukrus
- Pipirai, juodieji
- Muskatas
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną pasiruošiame iš vakaro. Supjaustome ją nedideliais gabaliukais, supilame nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberiame kapotą česnaką ir viską gerai išmaišius paliekame nakčiai šaldytuve.
Kitą dieną galime pradėti gaminti. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir apkepame mėsą. Kai skystis išgaruoja, suberiame, miltus ir mėsą juose trumpai apkepame. Tuomet ruošiame užpilą - į atskirą indą sutarkuojame vieną nuluptą persiką, supilame vieną stiklinę pomidorų padažo, sudedame smulkiai pjaustytą saliero stiebą, bei papriką, smulkintas petražoles ir šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišome, užpilame stikline verdančio vandens ir vėl išmaišome, supilame į puodą ar troškintuvą. Taip pat į tą patį puodą sudedame apkeptą mėsą ir troškiname apie 20 min. (vis pamaišant). Gaminant reikia nuolatos ragauti ir jei ko nors trūksta, pridėti dar prieskonių. Troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame.
Komentarai (7)
-
Tomas
2015-11-05 02:43
O kiek tuose stiklainiuose po to galima laikyti ir kokiom salygom ?
-
Ania
2015-08-18 10:00
Sis receptas nesudetingas,as pati darau ,reklamuoju,ir kitus pasigaminti,isitikinsit ,kad labai skanu
-
inga
2015-08-10 23:18
O kur laikyti ir kiek laikosi
-
Ovis
2015-07-26 10:47
Skaniau vištiena.
-
Irena
2015-07-26 10:32
Vis darau ir darau labai skanu
-
Armanda
2015-07-26 10:30
Labai skanu ir sveika.