
Sūdyti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliai) |
šiek tiek | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynės žiemai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Konservuoti grybai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti burokeliai
-
Sūdyti pomidorai
-
Grybai svieste
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Sūdyti agurkai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Krapai
- Garstyčios, grūdeliai
- Agurkai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...