
20 gramų | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
50 mililitrų | acto |
800 gramų | aguročio |
10 gramų | druska |
120 mililitrų | aliejaus |
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
Konservuoti aguročiai

Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
20 gramų - Petražolės
- Krapai
-
Actas,
50 mililitrų -
Agurotis,
800 gramų -
Druska,
10 gramų -
Aliejus,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Komentarai (4)
-
JOLANTA
2010-08-22 14:54
Ši mišrainė tikrai skani, tik aš pasilengvinu sau darbą: aguročius ne pjaustau, o sutarkuoju stambia(burokine) tarka ir visus ingredientus sumaišiusi užvirinu puode ir dar verdančią mišrainę suktečiu į puslitriukus ir greit užsuku metaliniais dangteliais. Laikosi kuo puikiausiai ir nenušaudo :-D :super: Taip pat gaminu ir su cukinija ;-)
-
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
-
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus