Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.
Marinuoti agrastai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | agrastų |
3 vienetai | kvapieji pipirai |
0.5 gramo | cinamonas |
3 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios krevetės grilyje
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Rauginti agurkai žiemai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti pievagrybiai
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Konservuoti grybai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos rūgštynės
- Marinuoti grybai žiemai
- Baklažanų salotos
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Konservuoti burokėliai
- Konservuoti žirneliai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Vasara stiklainyje
- Rūgštynės žiemai
Marinuoti agrastai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agrastai,
300 gramų -
Kvapieji pipirai,
3 vienetai -
Cinamonas,
0.5 gramo -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...