
1 vienetas | aitriosios paprikos |
3 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | agurkų |
Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.
Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas. Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu. Stiklainius sudėkite į 90 laipsnių temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baravykai
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuotos paprikos
-
Sūdyti agurkai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti agrastai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Baklažanų salotos
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Sūdyti grybai
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti grybai
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais

- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Krapai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai - Agurkai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite.
Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.
Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas. Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu. Stiklainius sudėkite į 90 laipsnių temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.