Aštrūs sūdyti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | druska |
| 5 kilogramai | agurkų |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 30 gramų | krienai (šaknis) |
| 10 vienetų | pelerūnas (kietis) (lapeliais) |
| 4 litrai | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | mairūnas |
| 50 gramų | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrinkite nedidelius agurkus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į emaliuotą ar platmasinį indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Čili pipirą supjaustykite smulkiau ir užberkite ant agurkų. Užpilkite sūriu vandeniu, paslėkite, kad apsemtų ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų užkandis
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Sveikas lečo be acto
-
Svarainiai cukruje
-
Sūdyti pomidorai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Pomidorai savo sultyse
-
Grybai svieste
-
Agurkų mišrainė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Vasara stiklainyje
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Rauginti agurkėliai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Pomidorų ir čili padažas
Aštrūs sūdyti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
250 gramų -
Agurkai,
5 kilogramai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Krienai, šaknis,
30 gramų -
Pelerūnas (kietis), lapeliais,
10 vienetų -
Vanduo,
4 litrai -
Mairūnas,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkite nedidelius agurkus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į emaliuotą ar platmasinį indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Čili pipirą supjaustykite smulkiau ir užberkite ant agurkų. Užpilkite sūriu vandeniu, paslėkite, kad apsemtų ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
