Prieskoniai nurodyti 1 L stiklainiui. Jei gaminsite didesniuose stiklainiuose, atitinkamai jų padauginkite.
Marinatui reikės: 1 L vandens, 120 ml acto, 1,5 šaukšto druskos, 2 šaukstai cukraus.
Pomidorus su prieskoniais sudėkite į stiklainį ir užpilkite juos virtu marinatu. Stiklainius sustatykite į 80 laipsnių vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20, 3 L stiklainius 30 minučių. Po to dangtelius užsukite, apverskite stiklainius ir leiskite ataušti.

Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
5 vienetai | kvapieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Rauginti agurkėliai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Konservuoti grybai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Cukinijos žiemai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuota cukinija
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Erškėtrožių uogienė
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuota agurkų mišrainė
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
-
Kvapieji pipirai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Garstyčios, sėklos,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoniai nurodyti 1 L stiklainiui. Jei gaminsite didesniuose stiklainiuose, atitinkamai jų padauginkite.
Marinatui reikės: 1 L vandens, 120 ml acto, 1,5 šaukšto druskos, 2 šaukstai cukraus.
Pomidorus su prieskoniais sudėkite į stiklainį ir užpilkite juos virtu marinatu. Stiklainius sustatykite į 80 laipsnių vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20, 3 L stiklainius 30 minučių. Po to dangtelius užsukite, apverskite stiklainius ir leiskite ataušti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
nevarkite
2017-08-06 21:26
nereikia kaitinti. Vieną kartą užpilti verdančiu vandeniu, kai atvės, išpilti ir dar kartą užpilti verdančiu vandeniu prieš tai į stiklainį sudėjus prieskonius. Acto pilti nedaug, nes pomidorai yra su rūgštele. Viskas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...