Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Sveikas lečo be acto
-
Marinuotos paprikos
-
Baklažanų salotos
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuoti agurkai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuota paprika su medumi
-
Pomidorai su želatina
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti agurkai
Pomidorai savo sultyse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
