Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.

Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuota cukinija
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti baravykai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti burokeliai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Sūdyti pomidorai
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Kiauliena drebučiuose
Pomidorai savo sultyse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...