Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Konservuoti kopūstai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Konservuoti grybai
-
Rauginti agurkai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuota paprika su medumi
-
Pomidorai savo sultyse
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti grybai
-
Sūdyti agurkai
-
Sūdyti pomidorai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Vasara stiklainyje
Pomidorai savo sultyse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...