Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | agurkų (kornišonai) |
šiek tiek | vynuogės (lapai) |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (marinavimui) |
100 mililitrų | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agrastai
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Cukinijų užkandis
- Konservuoti pomidorai
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Baklažanų salotos
- Marinuotos paprikos
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Erškėtrožių uogienė
- Cukinijos žiemai
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Vasara stiklainyje
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti agurkai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Agurkai, kornišonai
- Vynuogės, lapai
- Česnakas
- Prieskoniai, marinavimui
-
Actas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Tomas
2008-12-17 09:39
Maximoj tikrai yra
-
Otas
2008-12-16 21:16
O is kur galima butu isigyti karnisonu,marinavimui?Aciu
-
Administratorius
2008-08-04 12:34
Ištaisyta, ačiū, Renata.
-
Renata
2008-08-04 09:12
Matau netikslumu- druskos 1 valg.s. ir 100ml acto marinatui reikia.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...