| 2 kilogramai | cukinija |
| 2 kilogramai | pomidorai |
| 1 vienetas | paprika |
| 0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
| 2 vienetai | česnakas |
| 200 mililitrų | aliejaus |
| 60 mililitrų | acto |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių apkepas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Kepti agurkai
-
Moliūgų kotletukai
-
Agurkų pjausniai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Įdaryti pomidorai
-
Kopūstų blynai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Konservuotos cukinijos su pomidorais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
2 kilogramai -
Pomidorai,
2 kilogramai -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Česnakas,
2 vienetai -
Aliejus,
200 mililitrų -
Actas,
60 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumalkite pomidorus, čili ir papriką. Cukiniją papjaustykite plonais pusžiedžiais. Į puodą sudėkite maltus pomidorus ir užvirinkite. Tada sudėkite cukiniją, ėpilkite cukraus, aliejaus, druskos ir virkite ant silpnos ugnies pusė valandos. Po to sudėkite smulkintus česnakus, įpilkite acto ir dar pavirinkite 3 min. Gautą masę supilstykite į iškaitintus stiklainius, uždarykite, atvėsinkite.
Komentarai (12)
-
petras
2017-08-15 22:59
cia tikrause cukinijair jes auginu jau 10 metu. merginos nejuokinkit savo naivumu. o receptas sudomino, megejas naujoviu esu tai ismeginsiu as .
-
gabriele
2016-09-22 21:35
Norejau paklausti ar galima vietoi cili paprikos naudoti cili milteliais prieskonius
-
Lora
2016-09-19 19:48
Nu prajuokino, cukinijos nuo baklazano neskiria
-
Sandra
2016-08-21 23:36
Nejuokinkit pasaulio! Cia cukinija, ju yra keliu rusiu bei spalvu!
-
Ramūnas
2016-08-08 23:42
Kaip pomidorus smulkinti: smulkintuvu ("blenderiu") ar per mėsmalę?
Post Scriptum:
merginos, jeigu jau cukinijos nuo baklažano nebeskiriate, tai kaip atskiriate b..... nuo morkos?
Atleiskite už įžūlumą bei sarkazmą.
-
Loreta
2016-08-08 14:37
Cukinija cia! Jei nezinot neklaidinkit...☺
-
Lina
2016-08-02 13:48
Čia tikrai cukinija!!!!
-
Jolanta
2015-09-17 19:42
Na po galais,ar baklazanu panos nepazystate.paziurekite tamsi zalia spalva,baklazanai tamsus violetiniai.
-
Ramunė
2015-09-05 17:35
Čia ne cukinija, o baklažanai. Tai viena. O cukinijas galima net iki pavasario gerame rūsyje išlaikyti.
-
Marija
2015-07-15 17:31
Ar ji tinka ziemai laikyti?
