2 kilogramai | cukinija |
2 kilogramai | pomidorai |
1 vienetas | paprika |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
2 vienetai | česnakas |
200 mililitrų | aliejaus |
60 mililitrų | acto |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Aguročiai su grybais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Kepti agurkai
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Burokėlių blynai su varške
- Brokolių apkepas
- Pyragėliai su daržovėmis
- Pupos su čiobreliais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Balta mišrainė
- Įdaryta cukinija
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Aštrios krevetės grilyje
- Bulviniai blynai su morkomis
- Troškinys čenachinėse
Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
2 kilogramai -
Pomidorai,
2 kilogramai -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Česnakas,
2 vienetai -
Aliejus,
200 mililitrų -
Actas,
60 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumalkite pomidorus, čili ir papriką. Cukiniją papjaustykite plonais pusžiedžiais. Į puodą sudėkite maltus pomidorus ir užvirinkite. Tada sudėkite cukiniją, ėpilkite cukraus, aliejaus, druskos ir virkite ant silpnos ugnies pusė valandos. Po to sudėkite smulkintus česnakus, įpilkite acto ir dar pavirinkite 3 min. Gautą masę supilstykite į iškaitintus stiklainius, uždarykite, atvėsinkite.
Komentarai (12)
-
petras
2017-08-15 22:59
cia tikrause cukinijair jes auginu jau 10 metu. merginos nejuokinkit savo naivumu. o receptas sudomino, megejas naujoviu esu tai ismeginsiu as .
-
gabriele
2016-09-22 21:35
Norejau paklausti ar galima vietoi cili paprikos naudoti cili milteliais prieskonius
-
Lora
2016-09-19 19:48
Nu prajuokino, cukinijos nuo baklazano neskiria
-
Sandra
2016-08-21 23:36
Nejuokinkit pasaulio! Cia cukinija, ju yra keliu rusiu bei spalvu!
-
Ramūnas
2016-08-08 23:42
Kaip pomidorus smulkinti: smulkintuvu ("blenderiu") ar per mėsmalę?
Post Scriptum:
merginos, jeigu jau cukinijos nuo baklažano nebeskiriate, tai kaip atskiriate b..... nuo morkos?
Atleiskite už įžūlumą bei sarkazmą.
-
Loreta
2016-08-08 14:37
Cukinija cia! Jei nezinot neklaidinkit...☺
-
Lina
2016-08-02 13:48
Čia tikrai cukinija!!!!
-
Jolanta
2015-09-17 19:42
Na po galais,ar baklazanu panos nepazystate.paziurekite tamsi zalia spalva,baklazanai tamsus violetiniai.
-
Ramunė
2015-09-05 17:35
Čia ne cukinija, o baklažanai. Tai viena. O cukinijas galima net iki pavasario gerame rūsyje išlaikyti.
-
Marija
2015-07-15 17:31
Ar ji tinka ziemai laikyti?