
Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti svogūnai
-
"Laukinė" cukinija
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Pomidorai tešloje
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Svogūnų pyragas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Balta mišrainė
-
Ryžių pudingas
-
Brokolių blyneliai
-
Aguročiai su grybais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kvietinių miltų blynai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Apkeptos daržovės
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Sojų apkepas su daržovėmis
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...