
Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų blynai
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Paprikų laiveliai
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Karštos grilio salotos
-
Cukinijų apkepas
-
Įdarytos cukinijos
-
Bulvių kotletai su porais
-
Balandėliai su soja
-
Salierai tešloje
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Įdaryti pomidorai
-
Pupos su čiobreliais
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Rudeninis laivelis
-
Blyneliai su baklažanais
-
Kaliaropės su sviestu
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...