Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kukurūzų apkepas
- Vištienos apkepas su cukinija
- Keptos cukinijos
- Balandėliai
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Brokolių blyneliai
- Įdarytos paprikos
- Keptos gelteklės
- Bulvių apkepas
- Kepti salierai
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Šparagai su lašiniais
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...