Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus

Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai (nedideli) |
0.25 vieneto | paprika (milteliai) |
šiek tiek | poras (pjaustytas) |
šiek tiek | bazilikas (džiovintas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (smulkintas) |
400 gramų | jautienos faršas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprika (milteliai) |
20 gramų | moliūgai (sėklos) |
2 saujos | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Apkepas „La Graikija“
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Dešrelės su įdaru
-
Aštrus šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys
-
Balandėliai pagal Viką
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Triušienos šašlykas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Virtiniai su mėsa
-
Neringos kepsnys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Karamelizuotas keptas kumpis
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, nedideli,
2 vienetai -
Paprika, milteliai,
1/4 vieneto - Poras, pjaustytas
- Bazilikas, džiovintas
- Petražolės
- Aitrioji paprika, smulkintas
-
Jautienos faršas,
400 gramų - Druska
- Paprika, milteliai
-
Moliūgai, sėklos,
20 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
vaida
2016-07-28 13:14
Patarimas,kad baklazanai nebutu kartaus skonio reikia puse Val.pamirkyti suriam vandenyje.
-
(anonimas)
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...