Sibiro koldūnai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | vanduo |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 300 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kad išlaikyti proporcijas naudokite vieną stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
2.
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir pripilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Guliašas
-
Kiaulienos šašlykai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Kukuliukai švediškai
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Čipolino galvelės
-
Bačkonių suktinukas
-
Avienos šašlykas
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Vikšrų vakarienė
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kaukazo šašlykai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Strėvos suktinis
-
Kėdainių maltinis
-
Ėrienos šašlykas
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
Sibiro koldūnai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės - Vanduo
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad išlaikyti proporcijas naudokite vieną stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir pripilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
