Kiaulienos karka
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiauliena (karka) |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | slyvos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Grill dešrelės
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Keptas kumpis
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Keptas kumpis
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Spageti su kukuliais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Aštrus guliašas
-
Kelmas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Paprastieji šašlykai
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Kiaulienos karka
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, karka,
1 kilogramas -
Morkos,
2 vienetai -
Slyvos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rasa
2016-03-18 17:17
Seiminike sumaise tikriausiai kepima su virimu?kartais buna ir taip
-
Gaminanti
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
