Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.

Troškinti įdaryti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų (švieži arba rauginti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltinukai su sūriu
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Guliašas
-
Šašlykai su majonezu
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Strėvos suktinis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kiaulienos šašlykai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Avienos šonkauliukai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kiauliena su imbieru
Troškinti įdaryti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, švieži arba rauginti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...