Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ((kupinas)) |
4 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 stiklinė | acto |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zrazai
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Jautienos šašlykas
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Musak
- Paprastasis guliašas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Aštrus šašlykas
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Dzūkiški kukulaičiai
- Škotiški kiaušiniai
- Jautienos čenakai
- Kiaulienos šašlykas
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Jautienos kukuliai
- Veršienos šniceliai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Keptas kiaulienos kumpis
- Įdarytos parikos
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoniai, (kupinas),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, dideli,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Tomas
2017-03-08 00:14
Kokio stiprumo actas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...