Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!

Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ((kupinas)) |
4 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 stiklinė | acto |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Smaližių liežuvis
-
Naminės dešrelės
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Pietų kotletukai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Tikro dzūko pietūs
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Šašlykai iškylai
-
Maltinukai su sūriu
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Prancūziškas triušis
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoniai, (kupinas),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, dideli,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Tomas
2017-03-08 00:14
Kokio stiprumo actas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...