Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!

Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ((kupinas)) |
4 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 stiklinė | acto |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Vasaros šašlykiukas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepta jautiena
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Mėsa su apelsinais
-
Kepta triušiena
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Aštrus šašlykas
-
Įdaryti burokėliai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoniai, (kupinas),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, dideli,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Tomas
2017-03-08 00:14
Kokio stiprumo actas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...