Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.

Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
150 gramų | kietasis sūris |
2 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
3.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
4.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medžiotojų kepsniai
-
Maltinukai su sūriu
-
Apkepas „Greitukas“
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Ėrienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Plovas
-
Šašlykai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Neringos kepsnys
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Keptas paršelis
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...