Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
| 150 gramų | kietasis sūris |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
3.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
4.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
