Kepsnys romantiškam vakarui
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 saujos | voveraitės (marinuotos ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 saujos | džiūvėsėliai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nugarinę supjaustome, pamušame,pagardiname prieskoniais, įtriname česnaku.
2.
Merkiame į kiaušinio plakinį, tada į džiūvėsėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.
3.
Kekvieną kepsnį tepame majonezu, dedame po šaukštą voveraičių ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Prieš patiekant pašildome mikrobanginėje, kad sūris išsilydytų.
Prieš patiekant pašildome mikrobanginėje, kad sūris išsilydytų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršu įdarytos paprikos
- Veršienos kepsnys
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Kepti inkstai
- Rusiškas Befstrogenas
- Įdaryta cukinija
- Suktinukai
- Kepti kotletai su moliūgais
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Karštas plovas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Naminiai kotletukai
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Šašlykai citrinų marinate
- Kiauliena su aguročiais
- Triušienos vyniotinis
- Jautienos nugarinės šašlykas
Kepsnys romantiškam vakarui
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Voveraitės, marinuotos ,
3 saujos -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 saujos -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę supjaustome, pamušame,pagardiname prieskoniais, įtriname česnaku.
Merkiame į kiaušinio plakinį, tada į džiūvėsėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.
Kekvieną kepsnį tepame majonezu, dedame po šaukštą voveraičių ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Prieš patiekant pašildome mikrobanginėje, kad sūris išsilydytų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Edgaras
2016-04-03 11:11
Vyrui nemokančiam gamint pats tas, ant greito ryte pasigamint mėsos gabalą. :D
-
Aldona
2016-02-18 13:23
Mikrobangė viską gadina, iš maisto lieka šlamštas. Pašildyti galima orkaitėje.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...