![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepsnys romantiškam vakarui
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 saujos | voveraitės (marinuotos ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 saujos | džiūvėsėliai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nugarinę supjaustome, pamušame,pagardiname prieskoniais, įtriname česnaku.
2.
Merkiame į kiaušinio plakinį, tada į džiūvėsėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.
3.
Kekvieną kepsnį tepame majonezu, dedame po šaukštą voveraičių ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Prieš patiekant pašildome mikrobanginėje, kad sūris išsilydytų.
Prieš patiekant pašildome mikrobanginėje, kad sūris išsilydytų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kepta aviena
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Mūsų šašlikas
-
Sultingi šašlykai
-
Mėsos duona
-
Šveicariška veršiena
-
Cukinijų laiveliai
-
Grill dešrelės
-
Kepsniukai folijoje
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Šašlykai alaus marinate
-
Veršienos kepsnys
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Pikantiška triušiena
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdarytos parikos
-
Gardusis šašlykas majoneze
Kepsnys romantiškam vakarui
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Voveraitės, marinuotos ,
3 saujos -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 saujos -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę supjaustome, pamušame,pagardiname prieskoniais, įtriname česnaku.
Merkiame į kiaušinio plakinį, tada į džiūvėsėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.
Kekvieną kepsnį tepame majonezu, dedame po šaukštą voveraičių ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Prieš patiekant pašildome mikrobanginėje, kad sūris išsilydytų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Edgaras
2016-04-03 11:11
Vyrui nemokančiam gamint pats tas, ant greito ryte pasigamint mėsos gabalą. :D
-
Aldona
2016-02-18 13:23
Mikrobangė viską gadina, iš maisto lieka šlamštas. Pašildyti galima orkaitėje.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...