
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
3 vienetai | morkos |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
120 gramų | kiaulienos lašiniai |
8 vienetai | bulvių |
800 gramų | triušiena |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kepta menkė
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Ėrienos šašlykas
-
Kepta veršiena
-
Čipolino galvelės
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kepta triušiena
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Tekiloje marinuota jautiena
Kepta triušiena

- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai,
120 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Triušiena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušiena (užpakalinė dalis su juosmeniu) nuplaunama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma lašiniukų, aptepama grietine, dedama į skardą su įkaitintais riebalais ir kepama karštoje orkaitėje (180-190 laipsnių apie 1 valandą). Kai mėsa apkepa, sudedamos supjaustytos daržovės ir kepama, kas 10 min. palaistant triušiena atsiradusiu skysčiu. Iškepta triušiena supjaustoma ir sudedama į pašildytą pusdubenį. Kartu tiekiama ir iškeptų daržovių. Nuo kepsnio skysčio nugraibstomi riebalai, atskiedžiami karštu vandeniu, paverdami ir supilami ant mėsos.
Komentarai (9)
-
lina
2013-11-29 21:01
nuostabus patiekaliukas.mes tai patys auginame triusius tai triusiena lepinames daznai.
-
rita
2013-04-28 10:59
manau,cia skanu. Bandysiu. :-)
-
aida
2011-12-24 12:44
super receptas. seima pagyre per vakariene. tik prie jo reikia padaziuko gietininio :-) :super: