![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šašlykas majoneze
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
20 gramų | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustykite mėsą kubeliais. Užpilkite majonezą, actą, druskos, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų, po 1-3 parų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šašlykas
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Spanguolinis šašlykas
-
Veršienos muštiniai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Sotieji zrazai
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Daniškas plovas
-
Kepti inkstai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Italijos kukuliai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Apkepta virta karka
Šašlykas majoneze
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų -
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Actas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite mėsą kubeliais. Užpilkite majonezą, actą, druskos, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų, po 1-3 parų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jolanta
2017-07-09 11:40
Jau dariau saslika pagal sita recepta skanu. Bet senu metodu skaniau.
-
Dia
2011-03-21 00:31
apie majoneza patarciau pasiskaityti kiek labiau. majoneze ne vien konservantai.
puikus receptas :super:
-
Diana
2010-07-12 21:56
%-) Šis receptas ir paprastas,ir turėtų būti skanus.
-
Hammer
2009-09-29 23:21
Situacija gelbsti actas, nes majonezas nemarinuoja, jame esantys konservantai tik sumazina mesos gedima.
-
ana
2009-09-29 09:56
:super: kaip paprasta, lengva ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...