Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!

Itališka veršienos filė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (filė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
5 vienetai | kiaulienos lašiniai (rūkyti, juostelės) |
5 vienetai | šalavijas (lapai) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti burokėliai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Triušienos kukuliai
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Aluje troškinta jautiena
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepsniai su sūriu
-
Daniškas plovas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Jautienos šašlykas
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Kiškio kepsnys
Itališka veršienos filė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, filė,
800 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos lašiniai, rūkyti, juostelės,
5 vienetai -
Šalavijas, lapai,
5 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...