Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!

Itališka veršienos filė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (filė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
5 vienetai | kiaulienos lašiniai (rūkyti, juostelės) |
5 vienetai | šalavijas (lapai) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kepenys japoniškai
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Mėsos apkepas
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos karis
-
Įdaryti makaronai
-
Jautienos kepsnys
-
Šašlykai iškylai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kepsnys Verseka
-
Veršienos šašlykas
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos kukuliai
-
Apkepta virta karka
-
Kiaulienos šašlykai
Itališka veršienos filė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, filė,
800 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos lašiniai, rūkyti, juostelės,
5 vienetai -
Šalavijas, lapai,
5 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas.
Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu.
Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4 minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...