
Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | rūgpienis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronai
-
Skanus šašlykiukas
-
Įdaryti burokėliai
-
Malta mėsa tešloje
-
Kotletai lenkiškai
-
Keptas paršelis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Troškinta veršiena
-
Mėsa folijoje
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos suktinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdarytos parikos
-
Grill dešrelės
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepta jautiena
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...