
Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | rūgpienis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos šašlykai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Veršienos pjausniai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Guliašas su kiauliena
-
Naminiai kotletukai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Vikšrų vakarienė
-
Avienos muštiniai
-
Kebabas ant iešmo
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautiena kiniškai
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...