Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | rūgpienis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Įdaryti burokėliai
- Maltinukai su sūriu
- Kepsniai su sūriu
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Triušienos pjausniai
- Nugarinė ant grotelių
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Spanguolinis šašlykas
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Stirnienos vyniotiniai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Jautiena su garstyčių padažu
- Jautienos kukuliai
- Medžiotojų šašlykai
- Čipolino galvelės
- Maltos jautienos vyniotiniai
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...