1 kilogramas | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | medus |
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Aurimo šašlykas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Aštroki šašlykai
- Veršienos kepsnys
- Netikras zuikis
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Guliašas su kiauliena
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kotletai lenkiškai
- Pyragas su mėsa
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos kukuliai su padažu
- Kiauliena pagal Aistę
- Trapūs,sultingi kibinai
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Ėrienos šašlykas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Kiaulienos šašlykas su medumi
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome kiaulieną stambesniais gabalėliais, svogūnus - grežinėliais, įdedame prieskonių: druskos, pipirų, galima vegetos arba šaslykų prieskonių.
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Komentarai (7)
-
klausimas
2013-08-31 20:19
su medum tikrai skanu, bet medus kaip ir cukrus linkes degti... Klausimas, ar tie dideliais gabaleliais supjaustyti saslykai spes iskept ar tik medus pajuoduos nespejus mesytei iskept?
-
(anonimas)
2009-07-11 19:58
as dar idedu zaliaja citrina...labai skanu :super:
-
rasuole
2009-05-17 22:40
ar tikrai skanu
-
Asta
2009-03-17 12:43
va sis tas naujo is salyku receptu :super: , tokio dar nebuvau girdejusi, butinai isbandysiu, o tada jau parasysiu, ar tikrai jau taip skanu, kaip tvirtina autorius.