| 1 kilogramas | kiauliena |
| 4 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Vasaros šašlykas
-
Kepsnys su makaronais
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta aviena
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Buritos (burritos)
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Aštrus karbonadas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdaryta paprika
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Veršienos šašlykas
-
Kotletukai su morkomis
Kiaulienos šašlykas su medumi
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome kiaulieną stambesniais gabalėliais, svogūnus - grežinėliais, įdedame prieskonių: druskos, pipirų, galima vegetos arba šaslykų prieskonių.
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Komentarai (7)
-
klausimas
2013-08-31 20:19
su medum tikrai skanu, bet medus kaip ir cukrus linkes degti... Klausimas, ar tie dideliais gabaleliais supjaustyti saslykai spes iskept ar tik medus pajuoduos nespejus mesytei iskept?
-
(anonimas)
2009-07-11 19:58
as dar idedu zaliaja citrina...labai skanu :super:
-
rasuole
2009-05-17 22:40
ar tikrai skanu
-
Asta
2009-03-17 12:43
va sis tas naujo is salyku receptu :super: , tokio dar nebuvau girdejusi, butinai isbandysiu, o tada jau parasysiu, ar tikrai jau taip skanu, kaip tvirtina autorius.
