
1 kilogramas | kiauliena |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | medus |
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šonkauliukai
-
Aštrus guliašas
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kepta aviena
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Holishki (balandėliai)
-
Mėsos duona
Kiaulienos šašlykas su medumi

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome kiaulieną stambesniais gabalėliais, svogūnus - grežinėliais, įdedame prieskonių: druskos, pipirų, galima vegetos arba šaslykų prieskonių.
Pagal savo skonį įdedame du valgomus šaukštus medaus, įpilame stiklinę vandens, viską išmaišome ir palaikome parą laiko vėsioje vietoje.
Kepame ant grotelių arba ant iešmų.
Skanaus.
Komentarai (7)
-
klausimas
2013-08-31 20:19
su medum tikrai skanu, bet medus kaip ir cukrus linkes degti... Klausimas, ar tie dideliais gabaleliais supjaustyti saslykai spes iskept ar tik medus pajuoduos nespejus mesytei iskept?
-
(anonimas)
2009-07-11 19:58
as dar idedu zaliaja citrina...labai skanu :super:
-
rasuole
2009-05-17 22:40
ar tikrai skanu
-
Asta
2009-03-17 12:43
va sis tas naujo is salyku receptu :super: , tokio dar nebuvau girdejusi, butinai isbandysiu, o tada jau parasysiu, ar tikrai jau taip skanu, kaip tvirtina autorius.