![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Daniškas plovas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | ryžiai (rizoto) |
šiek tiek | prieskoniai (veršienai ar kiaulienai) |
150 gramų | veršiena |
150 gramų | kiauliena |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.25 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai (tyrė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Mėsos duona
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniukai folijoje
-
Guliašas su šafranu
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Aštroki šašlykai
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Daniškas plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, rizoto,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, veršienai ar kiaulienai
-
Veršiena,
150 gramų -
Kiauliena,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pomidorai, tyrė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiną ir kiauliną supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie iki galo neišvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar "troškiname" apie 10 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...