![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (pipirai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos (pipirai) |
šiek tiek | prieskoniai (šašlykams) |
šiek tiek | kefyras (2,5-3,2%) |
Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Aurimo šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Aštroki šašlykai
-
Veršienos kepsnys
-
Netikras zuikis
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Guliašas su kiauliena
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kotletai lenkiškai
-
Pyragas su mėsa
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Ėrienos šašlykas
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Aurimo šašlykas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos, pipirai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Citrinos, pipirai
- Prieskoniai, šašlykams
- Kefyras, 2,5-3,2%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjaustykite didesniais gabalais, tada supilkite citrininių pipirų 15 g , juodųjų pipirų pagal skonį 10g-15 g arba 2-3 arbatinius šaukštelius, žiupsnelį druskos ir šašlyko prieskonių ( KOTANYI ) pusė pakelio.Viską gerai, labai gerai išmaišome.Paskiau dedame supjaustytus svogūnus ir išspaudžiame visą citriną kiek tik įmanoma ir vėl viską gerai išmaišome ir paliekame įsigerti 15 min.Po 15 min supilam visą pakelį kefyro ir vėl viską gerai išmaišome, kad labai gerai įsigertų ir dedam į šaldytuvą 15 val .Geriausia gaminti iš vakaro.
Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)
Komentarai (4)
-
staska
2013-07-14 23:21
labai idomus ir skanus receptas. tikrai pabandysiu. o kas ten raso matomai kaimo ir visiskai neispruses zmogus!!!
-
(anonimas)
2011-08-16 16:27
Nieko gero !!! labai jau senas receptas !!!