
1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (pipirai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinos (pipirai) |
šiek tiek | prieskoniai (šašlykams) |
šiek tiek | kefyras (2,5-3,2%) |
Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos muštinis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kibinai "Su meile"
-
Čenachai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiniškos šventės namuose
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Iškylos dešrelės
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Ėrienos šašlykas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Jautienos vyniotiniai
-
Guliašiukas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karbonadai iš faršo
Aurimo šašlykas

- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos, pipirai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Citrinos, pipirai
- Prieskoniai, šašlykams
- Kefyras, 2,5-3,2%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjaustykite didesniais gabalais, tada supilkite citrininių pipirų 15 g , juodųjų pipirų pagal skonį 10g-15 g arba 2-3 arbatinius šaukštelius, žiupsnelį druskos ir šašlyko prieskonių ( KOTANYI ) pusė pakelio.Viską gerai, labai gerai išmaišome.Paskiau dedame supjaustytus svogūnus ir išspaudžiame visą citriną kiek tik įmanoma ir vėl viską gerai išmaišome ir paliekame įsigerti 15 min.Po 15 min supilam visą pakelį kefyro ir vėl viską gerai išmaišome, kad labai gerai įsigertų ir dedam į šaldytuvą 15 val .Geriausia gaminti iš vakaro.
Kepimas: šašlykus sumaunam ant iešmo ,kad būtų prigludę vienas prie kito, galit net suspausti kiek įmanoma, kad tik nebūtų tarpų ,nes sultys skaniausios išbėgs :) ir kepam 30-40 min ant gerų žarijų .(SKANAUS)
Komentarai (4)
-
staska
2013-07-14 23:21
labai idomus ir skanus receptas. tikrai pabandysiu. o kas ten raso matomai kaimo ir visiskai neispruses zmogus!!!
-
(anonimas)
2011-08-16 16:27
Nieko gero !!! labai jau senas receptas !!!