
Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronai
-
Veršienos pjausniai
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Suktinukai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Įdaryti makaronai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Virta šerniena
-
Jautienos kotletai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Škotiški kiaušiniai
-
Veršienos maltiniai
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Tortilijos
-
Kukuliai su padažu
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...