Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
| 1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
| 1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena grill
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Mėsos apkepas
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Neringos kepsnys
-
Keptas paršelis
-
Troškinta veršiena
-
Cukinijų laiveliai
-
Virtos naminės dešrelės
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Dešrelių pynė
-
Kiaulienos kepsnys
-
Veršienos šašlykas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
