
Pietūs moliniame inde
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | pupelės |
500 gramų | bulvių |
300 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pupeles mirkyti per nakt, o tada išvirti pasūdytame vandenyje. Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Pagardinti druska, pipirais. Bulves nuskusti ir supjaustyti gabalėliais. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais ir apkepti aliejuje iki skaidrumo.
2.
molinius indus sudėti pupeles, bulves. Tada - mėsą, svogūnus ir užpilti sultiniu. Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Troškinta veršiena
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Sotieji zrazai
-
Sprandinės kepsnys
-
Kotletukai su morkomis
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Pietūs moliniame inde
-
Guliašas su šafranu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Pietų kotletukai
Pietūs moliniame inde
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pupelės,
500 gramų -
Bulvės,
500 gramų -
Kiauliena, nugarinė,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
1 litras - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles mirkyti per nakt, o tada išvirti pasūdytame vandenyje. Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Pagardinti druska, pipirais. Bulves nuskusti ir supjaustyti gabalėliais. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais ir apkepti aliejuje iki skaidrumo.
molinius indus sudėti pupeles, bulves. Tada - mėsą, svogūnus ir užpilti sultiniu. Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...