
300 gramų | kiauliena (nugararinė) |
300 gramų | jautiena (kumpis) |
200 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
10 vienetų | pievagrybiai |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | rozmarinas |
REIKIA; 10vnt pievagrybiu ,1 vnt svogūno, 1 šaukšto miltų, puses stiklinės vandens, 1vnt grybų sultinio kubelio.
Smulkiai supjaustome pievagrybius ir svogūną ir sudedame į įkaitintą keptuvę. Pakepiname kol paruduos, tada užpilame vandenyje išmaišytus miltus ir grybų sultinio kubelį. Palaukiame kol užverda ir padažiukas paruoštas. Išvirtas bulves su lupenom pjaunu pusiau ir dedu į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Kotletai lenkiškai
-
Avienos šonkauliukai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Įdarytos paprikos
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Mėsos kepsniai
-
Kiaulienos muštinis
-
Aštrus guliašas
-
Maltinukai su sūriu
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys
-
Tortilijos
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Sultingas šnicelis
Ūkininko suktinukas

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, nugararinė,
300 gramų -
Jautiena, kumpis,
300 gramų -
Vištiena, filė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
10 vienetų - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
10 vienetų -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Rozmarinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustome 1cm storio gabaliukais ir išmušame. Išmuštą kiaulienos gabaliuką dedame ant pjaustymo lentelės ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus klojame išmuštos jautienos gabaliuką ir pabarstome prieskoniais. Toliau dedame lengvai pamuštą vištos krūtinėlę ir ant jos truputį rozmarino. Visus tris gabaliukus gražiai susukame ir susmeigiame su dantų krapštukais kad neiširtu. Imame skardą ir išklojame folija. Pašlakstome aliejum ir sudedame suktinukus. Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame apie 35-45 min. Kol suktinukai kepa galima paruošti padažą.
REIKIA; 10vnt pievagrybiu ,1 vnt svogūno, 1 šaukšto miltų, puses stiklinės vandens, 1vnt grybų sultinio kubelio.
Smulkiai supjaustome pievagrybius ir svogūną ir sudedame į įkaitintą keptuvę. Pakepiname kol paruduos, tada užpilame vandenyje išmaišytus miltus ir grybų sultinio kubelį. Palaukiame kol užverda ir padažiukas paruoštas. Išvirtas bulves su lupenom pjaunu pusiau ir dedu į lėkštę.