Kotletai su įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
| 1 vienetas | svogūnai (maltas) |
| 2 žiupsneliai | prieskoniai (mėsai) |
| 100 gramų | sūris (feta arba germentinis) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, prieskonių mėsai, sudėti sumaltą svogūną ir išmaišyti masę. Formuoti kukulius, suploti į vidurį dėti sūrio gabaliuką ir baigti formuoti kotletą. Kepti įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos (prieš tai apviolioti kotletus džiūvėsėliuose).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Kotletai su įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, maltas,
1 vienetas -
Prieskoniai, mėsai,
2 žiupsneliai -
Sūris, feta arba germentinis,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, prieskonių mėsai, sudėti sumaltą svogūną ir išmaišyti masę. Formuoti kukulius, suploti į vidurį dėti sūrio gabaliuką ir baigti formuoti kotletą. Kepti įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos (prieš tai apviolioti kotletus džiūvėsėliuose).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zivile
2016-11-09 16:12
Gal fermentinis suris ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
