
Kotletai su įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (maltas) |
2 žiupsneliai | prieskoniai (mėsai) |
100 gramų | sūris (feta arba germentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, prieskonių mėsai, sudėti sumaltą svogūną ir išmaišyti masę. Formuoti kukulius, suploti į vidurį dėti sūrio gabaliuką ir baigti formuoti kotletą. Kepti įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos (prieš tai apviolioti kotletus džiūvėsėliuose).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kiaulienos kotletai
-
Kepta šoninė
-
Įdaryta paprika
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Įdaryti makaronai
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Aštroki šašlykai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
Kotletai su įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, maltas,
1 vienetas -
Prieskoniai, mėsai,
2 žiupsneliai -
Sūris, feta arba germentinis,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kiaulienos faršą įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, prieskonių mėsai, sudėti sumaltą svogūną ir išmaišyti masę. Formuoti kukulius, suploti į vidurį dėti sūrio gabaliuką ir baigti formuoti kotletą. Kepti įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos (prieš tai apviolioti kotletus džiūvėsėliuose).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zivile
2016-11-09 16:12
Gal fermentinis suris ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...