Kepenys japoniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | žirniai (žali) |
300 gramų | kiaulės kepenys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 stiklinė | mandarinai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti ryžius. Žirnelius pakepinti ir sumaišyti su ryžiais, pridėti sojos padažo ir pastatyti šiltoje vietoje. kepenis apibarstyti druska ir čili pipiru, apvolioti miltuose ir apkepinti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, pašlakstyti sojos padažu. Konservuotus mandarinus taip pat apkepinti. Patiekalą patiekti lėkštėje: ryžiai, virš jų kepenys, viršuje mandarinai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Stirnienos kumpis
- Spageti su kukuliais
- Faršo vyniotinis
- Kiaulienos kepsneliai
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Sultingi šašlykai
- Karališkieji kotletai
- Šašlykai alaus marinate
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Kiškio kepsnys
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Triušienos šašlykas
- Kepta menkė
- Kaukazo šašlykai
- Troškinta jautiena su paprika
- Malta mėsa tešloje
- Mėsos duona
- Kepenys su mandarinais
- Jautienos kotletukai
- Naminės dešrelės
Kepenys japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Žirniai, žali,
2 stiklinės -
Kiaulės kepenys,
300 gramų - Aliejus
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Sojos padažas
-
Mandarinai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ryžius. Žirnelius pakepinti ir sumaišyti su ryžiais, pridėti sojos padažo ir pastatyti šiltoje vietoje. kepenis apibarstyti druska ir čili pipiru, apvolioti miltuose ir apkepinti iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, pašlakstyti sojos padažu. Konservuotus mandarinus taip pat apkepinti. Patiekalą patiekti lėkštėje: ryžiai, virš jų kepenys, viršuje mandarinai.
Reklama:
Komentarai (4)
-
algirdas
2011-10-07 15:25
pima reikia pasigaminti... :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...