
Veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | obuoliai |
1.5 stiklinės | rūgpienis |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kardamonas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Naminės dešrelės
-
Kepsniai su sūriu
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Įdaryti pomidorai
-
Paprasti balandėliai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Karbonadai iš faršo
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Tradiciniai šašlykai
-
Guliašiukas
-
Kepsneliai su sūriu
Veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
4 vienetai -
Rūgpienis,
1.5 stiklinės - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kardamonas
- Kalendra
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...