Veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | veršiena (kumpis) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | morkos |
| 4 vienetai | obuoliai |
| 1.5 stiklinės | rūgpienis |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kardamonas |
| šiek tiek | kalendra |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
4 vienetai -
Rūgpienis,
1.5 stiklinės - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kardamonas
- Kalendra
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
