
Neringos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
150 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
800 gramų | kiauliena |
10 gramų | citrinos rūgštis |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kelmas
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Kepsnys Verseka
-
Skanus šašlykiukas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos karka
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Stirnienos kumpis
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Apkepta virta karka
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Koldūnai su mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryti makaronai
-
Jautiena gurmanams
-
Vasaros šašlykas
-
Sibiro koldūnai
-
Bulvytės su dešrelėmis
Neringos kepsnys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Pomidorų padažas,
150 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiauliena,
800 gramų -
Citrinos rūgštis,
10 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Violeta
2016-02-08 10:27
"Citrinos rūgštis 10g" - tai 2 arbatiniai šaukšteliai :8: Gal turėjot omeny citrinos sultis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...