Neringos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
150 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
800 gramų | kiauliena |
10 gramų | citrinos rūgštis |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys "Vyro svajonė"
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Kepsneliai su kiauliena
- Kotletukai ant laužo
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kaimiškas pjausnys
- Giminės kotletai ant laužo
- Troškinta triušiena
- Kiaulienos šašlykai
- Įdaryti makaronai
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Kepsniai su ananasais
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kotletai "Du viename"
- Keptas paršelis
- Ežero šašlykas
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Neringos kepsnys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Pomidorų padažas,
150 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiauliena,
800 gramų -
Citrinos rūgštis,
10 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Violeta
2016-02-08 10:27
"Citrinos rūgštis 10g" - tai 2 arbatiniai šaukšteliai :8: Gal turėjot omeny citrinos sultis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...