
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 gramų | acto |
3 vienetai | kadagio uogos |
150 gramų | vanduo |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
40 gramų | citrinų sultys |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aurimo šašlykas
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Įdaryti makaronai
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Medžiotojų šašlykai
-
Jautienos čenakai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Maltinukai su sūriu
-
Kepsneliai su sūriu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Rostbifas
-
Kiaulienos karis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kiaulienos kotletai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Vanduo,
150 gramų -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...