
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 gramų | acto |
3 vienetai | kadagio uogos |
150 gramų | vanduo |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
40 gramų | citrinų sultys |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suadytas karbonadas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kepta jautiena
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Prancūziškas triušis
-
Ranka
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Cukinijų laiveliai
-
Spageti su kukuliais
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Basturma
-
Kiauliena grill
-
Sibiro koldūnai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Musak
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Vanduo,
150 gramų -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...