
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 gramų | acto |
3 vienetai | kadagio uogos |
150 gramų | vanduo |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
40 gramų | citrinų sultys |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Apkepas „La Graikija“
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Mėsos paplotėlis
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Jautienos maltinukai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiaulienos kepsniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Suktinukai patale
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Netikras zuikis tešloje
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Paprika įdaryta faršu
-
Kukuliukai "a lia Italia"
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Vanduo,
150 gramų -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...