1 kilogramas | avienos |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepta virta karka
- Stirnienos vyniotiniai
- Kiaulienos šašlykas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Jautienos maltinukai
- Mėsos pynutės
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Ekspress šašlykai
- Triušienos kukuliai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Kalakutienos maltiniai
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Mėsos pyragas
- Armėniški arba mini mantai
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Kepti inkstai
- Kepsneliai su kiauliena
- Šašlykai iškylai
- Veršienos pjausniai
- Paprikų laiveliai
Kaukazietiškas šašlykas
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai - Aitrioji paprika, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną supjaustyti po 30-35 gramus, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms. Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
Komentarai (22)
-
inga
2016-07-04 13:12
Skanus saslykai
-
Kaukazas & Gruzija :D
2015-04-03 22:01
Tai tikrai geras receptas ! Tik PATIKSLINAME DEL DRUSKOS ! Druska patartina uzberti pries pat kepima ir neperdaug. Taip mesa buna sultingesne. Taip Gruzijoje gaminami saslykai is avienos, kiaulienos, jautienos, zverienos, paukstienos. Jautienai, zverienai ir avienai reikia daugiau svogunu ir sausai marinuoti 8-12 valandu iki kepimo. Kiauliena ir paukstiena siuo receptu pakanka marinuoti 1.5-2.5 val. Kepant patartina kas 5 minutes apslakstyti vynu ar alumi.
-
Liepa
2011-07-01 21:04
o kaip nenurodant gavėjo pavadinimo pervesti pinigus?
ar žinot kas nors ką nors apie tai?
-
Agentura
2011-06-17 11:59
puikus receptas...
-
Petras
2010-09-04 13:28
Ingredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoje šlykštaus anglų žodžio INGREDIENT,rašykite SUDĖTIS,tada bus skanu.
-
indre
2010-07-29 17:54
skaniai skamba,einu raugt :super:
-
Zinanti
2010-06-01 15:33
na tikra kaukazietiska saslyka tikrai nemarinuoja su svogunais ir cesnakais... vieninteliai ingridientai yra zoleles kaip mairunas, bazilikas, petrazoles, kalendra ir t.t. mesa gerai itrinama siomis prieskoninemis zolelemis paliekama kelioms valandoms ir kepama ;-)
-
edmundas
2010-05-19 22:12
Vincentai-vokiečiai šašlykus vadina šašlykais.Kažin pagal tave,kaip juos vadina kiničiai?
-
MARIUS
2010-01-09 21:49
super saslykas :super2:
-
Ieva
2009-12-27 16:30
Saslykai yra mano megstamiausias patiekalas :-) ;-) :super: Z