
Mėsos troškinys laivelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 skardinės | pupelės (konservuotos) |
1 skardinė | pomidorai (savo sultyse) |
50 gramų | sūris (tarkuotas) |
2 vienetai | aitriosios paprikos (džiovintas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 lapai | salotos (iceberg) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
2.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
3.
Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Mėsa su apelsinais
-
Kotletukai su sūriu
-
Dešrelės su įdaru
-
Neringos kepsnys
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Šonkauliukai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Įdaryta cukinija
-
Kepta aviena
-
Guliašas su šafranu
-
Veršienos šniceliai
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Aštrus karbonadas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Vikšrų vakarienė
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Mėsos troškinys laivelyje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
2 skardinės -
Pomidorai, savo sultyse,
1 skardinė -
Sūris, tarkuotas,
50 gramų -
Aitrioji paprika, džiovintas,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Salotos, iceberg,
4 lapai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...