
Mėsos troškinys laivelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 skardinės | pupelės (konservuotos) |
1 skardinė | pomidorai (savo sultyse) |
50 gramų | sūris (tarkuotas) |
2 vienetai | aitriosios paprikos (džiovintas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 lapai | salotos (iceberg) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
2.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
3.
Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Mėsos paplotėlis
-
Mėsos pynutės
-
Kepenys japoniškai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Medžiotojų kepsniai
-
Balandėliai
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Bačkonių suktinukas
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Šašlykiukai storuliukams
Mėsos troškinys laivelyje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
2 skardinės -
Pomidorai, savo sultyse,
1 skardinė -
Sūris, tarkuotas,
50 gramų -
Aitrioji paprika, džiovintas,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Salotos, iceberg,
4 lapai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...