![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
800 gramų | jautiena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Basturma
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Ekspress šašlykai
-
Itališka veršienos filė
-
Šašlykai su majonezu
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Šašlykas kitaip
-
Mėsos apkepėlė
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Sūrio kamuoliukai
Jautienos vyniotiniai
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų - Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 350 g lašiniukų, 300 g juodos duonos, kiaušinis, pusė stiklinės sultinio, 1—2 šaukštai tirpinto sviesto, 3 šaukštai grietinės.
Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
Komentarai (6)
-
rasa
2015-01-29 23:56
Reiks pabandyt