
1 kilogramas | veršienos faršas |
100 gramų | anties (kepenys) |
100 gramų | pistacijos |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | morkos |
100 gramų | batonas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
50 gramų | pienas |
Kriaušių garnyrui pagaminti reiks: 10 kriaušių, 100 g cukraus miltelių, 100 g sviesto, tirštiklio.
Veršienos faršą pasūdykite, įberkite pipirų, įmaišykite išplaktą kiaušinį, įpilkite grietinėlės, įminkykite batono be plutelės ir viską gerai išmaišykite. Ančių kepenėles pamirkykite piene apie pusvalandį - bus trapesnės ir nekarčios. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Į formą dėkite pusę turimos faršo masės, tada - kepenėles ir pistacijas. Galiausiai sudėkite likusią faršo masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos. Paruoškite padažą: gervuoges užpilkite vištienos sultiniu, užvirinkite, supilkite raudonąjį vyną, įberkite druskos, pipirų, cukraus, įdėkite tirštiklio.
Paruoškite kriaušę: keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite cukraus miltelius ir kepkite, kol jie pagels. Tada įdėkite riekutėmis supjaustytą kriaušę ir pakepkite iš abiejų pusių.
Skanaus!
Gaminkite patys arba užsisakykite iš http://www.keptaantis.lt
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Skanus šašlykiukas
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Ėrienos šašlykas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Sprandinės kepsnys
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Steikas
-
Naminis šnicelis
-
Jautienos kepsnys
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kepta jautiena
-
Triušienos kukuliai
-
Turkiškas kebabas
-
Paprastasis guliašas
-
Koldūnai su mėsa
-
Kepsnys garstyčių padaže
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis

- Paruošimo laikas:
-
Veršienos faršas,
1 kilogramas -
Antis, kepenys,
100 gramų -
Pistacijos,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Morkos,
50 gramų -
Batonas,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui paruošti reiks: 200 g gervuogių, 100 g raudonojo vyno, 30 g cukraus, tirštiklio, druskos, pipirų, 200 ml vištienos sultinio.
Kriaušių garnyrui pagaminti reiks: 10 kriaušių, 100 g cukraus miltelių, 100 g sviesto, tirštiklio.
Veršienos faršą pasūdykite, įberkite pipirų, įmaišykite išplaktą kiaušinį, įpilkite grietinėlės, įminkykite batono be plutelės ir viską gerai išmaišykite. Ančių kepenėles pamirkykite piene apie pusvalandį - bus trapesnės ir nekarčios. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Į formą dėkite pusę turimos faršo masės, tada - kepenėles ir pistacijas. Galiausiai sudėkite likusią faršo masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 1,5 valandos. Paruoškite padažą: gervuoges užpilkite vištienos sultiniu, užvirinkite, supilkite raudonąjį vyną, įberkite druskos, pipirų, cukraus, įdėkite tirštiklio.
Paruoškite kriaušę: keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite cukraus miltelius ir kepkite, kol jie pagels. Tada įdėkite riekutėmis supjaustytą kriaušę ir pakepkite iš abiejų pusių.
Skanaus!
Gaminkite patys arba užsisakykite iš http://www.keptaantis.lt