Apkepta virta karka
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kiaulienos karka |
1 arbatinis šaukštelis | lauro lapų |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 vienetas | česnakas |
2 žiupsneliai | rozmarinas |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pietūs moliniame inde
- Faršu įdarytos bulvės
- Vasaros šašlykiukas
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Ėrienos šašlykas
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Triušienos šašlykas
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kepenys japoniškai
- Žuvinto kepsnys
- Kelmas
- Škotiški kiaušiniai
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Kiaulienos kepsnys
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Įdaryta cukinija
Apkepta virta karka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 vienetas -
Rozmarinas,
2 žiupsneliai -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...