
Avienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 lapas | avienos |
5 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su įdaru
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kepsnys Verseka
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepta jautiena
-
Kotletukai su morkomis
-
Naminiai kotletukai
-
Karštas plovas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Pievagrybių apkepas
-
Paprastieji šašlykai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Vikšrų vakarienė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
Avienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aviena,
1 lapas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
-
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...