
Avienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 lapas | avienos |
5 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos pjausniai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Vikšrų vakarienė
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Aurimo šašlykas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Mėsos kukuliai
-
Šašlykai su majonezu
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Įdaryta cukinija
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Įdaryta veršiena
-
Musak
-
Virtos naminės dešrelės
-
Aštrus šašlykas
Avienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aviena,
1 lapas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
-
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...