Avienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 lapas | avienos |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Avienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aviena,
1 lapas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
-
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
