![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Avienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 lapas | avienos |
5 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vikšrų vakarienė
-
Veršienos maltiniai
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Naminis šnicelis
-
Kepsnys Du milžinai
-
Pievagrybių apkepas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Sultingi šašlykai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kebabas ant iešmo
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kotletai "Du viename"
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Stirnos nugarinė
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
Avienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aviena,
1 lapas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
-
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...