Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | brendis |
3 valgomieji šaukštai | medus |
400 gramų | kiauliena |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiauliena su aguročiais
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautiena kiniškai
-
Mėsos pynutės
-
Keptos kepenėlės
-
Kaukazo šašlykai
-
Apkepta virta karka
-
Balandėliai pagal Viką
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Veršienos šniceliai
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Triušienos vyniotinis
-
Naminiai mėsainiai
-
Karštas plovas
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
150 mililitrų -
Medus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
400 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sandra
2013-01-28 17:32
Nieko ypatingo is sio recepto. marinavau 12 val, bet nesijaute visai to gerio - brndzio, medaus ir kt.. eline mesa.. net geda pries svecius buvo.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...